Trei G Supermarket

Supermarketul familiei mele!

Intrat oficial pe piata oradeana in anul 1991, grupul de firme Trei G a cunoscut o ascensiune rapida la nivel local, datorata in primul rand unei bune politici axata pe satisfacerea nevoilor clientilor precum si prin politica de preturi care promoveaza produse de calitate superioara la preturi avantajoase, fapt care a permis adaptarea facila la cerintele pietei locale. Toate acestea  au condus inspre optimizarea politicii de dezvoltare a firmei si au impus o vizibilitate reala a operatiunilor chiar si la nivel national.

trei g

In prezent Trei G Retail Expres S.R.L. reprezinta o resursa economica importanta in judetul Bihor, devenind chiar un motor al dezvoltarii zonale prin investitia, dezvoltarea continua si crearea de noi locuri de munca.

Grupul Trei G detine un portofoliu de activitati comerciale de succes in domenii variate: retail si cash&carry, import si distributie de legume-fructe, ambalare de produse alimentare, HoReCa si alimentatie publica, consultanta in afaceri si servicii conexe, francize.

trei g

Detinem 8 supermarketuri localizate in Oradea si Beius, un depozit in Oradea si un depozit in Beius, jud. Bihor, toate orientate catre desfacerea cu amanuntul sau en-gros a produselor alimentare si de consum casnic.

Fiecare supermarket are o suprafata de vanzare cuprinsa intre 500 – 3000 m2, locuri de parcare, o variata gama de produse alimentare si nealimentare in numar de peste 10000.

Gama diversificată de produse la preturi competitive insotite de servicii de calitate care au ca scop sa determine clientul intermediar cat si cel final sa achizitioneze produsul dorit.


Suntem partenerul de incredere al clientilor nostri orientandu-ne intreaga activitate dupa concepte precum: calitate, servicii excelente, competenta, dinanism, etc.Pornind de la un numar minim de angajati la infiintare, acum, grupul de firme “Trei G” are peste 300 de angajati in cele 10 puncte de lucru.In prezent reteaua de magazine “Trei G” este prezenta in toate cartierele orasului Oradea: Nufarul, Velenta, Decebal, centrul orasului Oradea, Rogerius, Iosia precum si in orasul Beius. 

trei g

Target

Vizam doua mari categorii de clienti:

Revanzatori

Prima categorie este cea de revanzatori cu care colaboram prin cele doua depozite.

Cumparatorul final

A doua categorie este cea a cumparatorului final, target atins de catre magazinele en-detail de cartier.

POLITICA DE VANZARE

Prin informarea ritmica despre preferintele clientului compania reuseste sa ofere clientelei stimulentele necesare pentru fidelizarea pe termen lung. 

Relatie Directa

Politica de vanzare  este reprezentata in general de o relatie directa cu partenerul sau consumatorul.

Promotii si Evenimente

Promotiile si evenimentele organizate de compania noastra fac de asemenea parte din strategia de atragere a cumparatorului. Pentru a afla mai multe despre promotiile pe rol va invitam sa vizitati prima pagina.

Perspective Noi

Suplimentar incercam sa abordam in permanenta si alte zone ale pietei si de ce nu, sa experimentam impreuna cu potentialii nostri parteneri tipuri inedite de afaceri. 

Stim ca succesul firmei noastre este strans legat de interconexiunea cu comunitatea din care facem parte, precum si a efortului comun al angajatilor firmei noastre si mediului de afaceri local. Expansiunea firmei va continua si in anul urmator prin deschiderea de noi puncte de lucru si in alte orase ale partii de vest a Romaniei, precum si prin imbunatatirea continua a serviciilor oferite de catre noi.

Adresa

Str. Rampei, nr. 6
Oradea, Bihor, Romania
410507
           
      
Contact

Telefon: (004) 0359 405 890
Fax: (004) 0259 476 196Termeni si conditii

Link-uri utile 

ANPC 

In cazul in care doriti sa gasiti magazinele noastre din Oradea si Beius va rugam sa accesati sectiunea Magazine din meniul principal.

Email

secretariat@treig.ro
marketing@treig.ro
resurse-umane@treig.ro