trei g

Produse Trei G

Produsele proprii Trei G au adus compania la un inalt nivel competitiv cu alte firme din domeniul comertului alimentar.Intotdeauna se vor cauta produse de inalta calitate la un pret cat mai accesibil, astfel au luat nastere rand pe rand marcile proprii brandului Trei G.

Cimpaneii

Cîmpaneii

Situat în jud. Bihor, în inima pășunilor, unde aerul nepoluat, relieful și vegetația acestuia, permit companiei Câmpaneii Lacto Prod să se desfășoare în cel mai natural mod posibil.

Câmpaneii Lacto Prod SRL, devenit un cunoscut brand local, continuă o veche tradiție românească, aceea de prelucrare a laptelui proaspăt de vacă, colectat de la ferimerii locali, întrucât laptele constituie materia primă în activitatea desfășurată de societatea noastră.

michelle

Patiseria Michelle

În fiecare dimineață, patiserii noștri se aprovizionează cu cele mai proaspete ingrediente, pentru a putea oferi clienților produse care să răsfețe și cele mai delicate gusturi.

Specialităţile Michelle sunt făcute în laboratorul propriu, după reţete tradiţionale şi din ingrediente naturale, iar aroma delicateselor produse de Michelle te vor duce cu gândul la prăjiturile de acasă şi garantăm nu vei reuşi să le rezişti!

Adresa

Str. Rampei, nr. 6
Oradea, Bihor, Romania
410507
           
      
Contact

Telefon: (004) 0359 405 890
Fax: (004) 0259 476 196Termeni si conditii

Link-uri utile 

ANPC 

In cazul in care doriti sa gasiti magazinele noastre din Oradea si Beius va rugam sa accesati sectiunea Magazine din meniul principal.

Email

secretariat@treig.ro
marketing@treig.ro
resurse-umane@treig.ro