Programul de Fidelizare

Cardul de Fidelitate Trei G, Promotii si Vouchere Cadou

Cardul de Fidelitate Trei G si Vouchere

Cardul de Fidelitate Trei G

Cardul de Fidelitate 'TREI G" se emite gratuit oricarui client care achizitioneaza produse sau servicii din orice magazin TREI G din Romania, in conditiile in care accepta si respecta conditiile prezentului regulament.

Voucher cat. I

Vouchere oferite clientilor care ating un prag de cumparaturi intre 5000 si 20000 de lei cumulati in decursul unei luni, cu valoari de 1% pana la 2,5 % din aceasta suma.

Voucher cat. II

Pentru pragul de cumparaturi de 300 de lei, cumulati in decursul unei luni, discountul oferit este de 10 lei, sub forma unui voucher valoric.

Voucher Cadou
Acest voucher unic inseriat se ofera clientilor (persoane fizice sau persoane juridice), la cumparaturi de minim de 500 Ron, suma inscrisa pe un bon fiscal sau pe o singura factura.In suma inscrisa pe bonul fiscal sau pe factura nu se includ produsele din promotiile curente.La multiplu de 500 Ron se ofera un numar aferent de vouchere.Nu se ofera contravaloarea in lei a voucherului!

voucher

Fisiere utile


Descarca regulamentul programului de fidelitate Trei G, lista voucherelor aferente lunii in curs sau formularul pentru obtinerea unui card de fidelitate Trei G.

Adresa

Str. Rampei, nr. 6
Oradea, Bihor, Romania
410507
           
      
Contact

Telefon: (004) 0359 405 890
Fax: (004) 0259 476 196Termeni si conditii

Link-uri utile 

ANPC 

In cazul in care doriti sa gasiti magazinele noastre din Oradea si Beius va rugam sa accesati sectiunea Magazine din meniul principal.

Email

secretariat@treig.ro
marketing@treig.ro
resurse-umane@treig.ro